Hänen muistonsa suurin,
katsoo sinua sisimpääsi palvoen.
Hän kevein siivin lentää ,
kohti rakkauden valtakuntaa.
On olemassa vain yksi,
joka häntä niin rakastaa
Hänen oma pieni tyttönsä
täällä elämän hyvyydessä.
Tuhat ja yksi asiaa tulevat luoksesi
kertomaan hänen kauneudestaan.
Kätket ne sielujen sisimpääsi
luot turvan ymprillesi kultaisen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
~kaunis ja syvällinen runo tämä~
Sivut