Nousin pivien luo,
enkelin näky oli lohduton,
tunsin aavistuksen.
Sininen tähti kutsui
kirkkauttaan,
Leijailin kohti,
enää en tuntenut mitään
oli vain hetki,
joka kutsui minua luokseen.
Pysähdyin katsoin maahan,
en ole täältä vielä,
lensin takaisin.
Kauniiseen lumen
maahan, kauniinpaan
kuin koskaan aikaisemmin
olen nähnyt.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihmeellinen runo tämä.
kaunis..:o
Sivut