Vielä on aikaa nauttia elämän hedelmistä,
täytät toisten toiveita näet lasten kasvavan
ja itsekin kasvat vahvuutta siinä sivussa.
Aurinkoisia päiviä kannattaa aina odottaa
kun pilvet valtaavat taivaan.
Valo tulee aina takaisin elämään
vahvistamaan toiveita ja unelmia,
joita tarvitset tänään
Niin paljon on vielä näkemättä eämässä,
pidä toivo ja unelmat silmiesi edessä.
Pidä huolta siitä kauniista ihmisestä
joka on sinussa, älä väheksy omaa kauneuttasi,
vaan rakasta ja vaali hyvin itseäsi.
Voimia tarvitset elämään
ja lepoa tasapainoon
tee sitä mikä sinun on omaa.
Ajatukset tuntuvat joskus niin vierailta
mutta ne antavat suuntaa eteenpäin
Sinulla on elämä mitä elät täysilllä
rakasta sitä elämää tänään
Selite:
lapsenlapselle , syntymäpäivänä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut