Kuuntelin radiota,
sieltä tuli tuomitsevaa
tekstiä papilta.
En ymmärrä sitä ,jos tuomitsee
toisen hyvän ajatuksen,
tekee työnsä auttaakseen,
ajatukset ovat kumminkin omia.
Miten paljon voi antaa ihminen
hyvillä sanoillaan, joku ei ymmärrä sitä.
Erilaiset ihmiset tarvitsevat erilaisia
uskontoja, ei kukaan tiedä,
mikä on oikeaa täällä maailmassa.
Uskon ainoastaan, Jumala tuomitsee,
ihmisillä ei ole oikeus toisen ajatukseen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Totta on se, vain Jumalalla on oikeus tuomita.
Yhdyn täysin runon sanoihin, Jumala yksin voi tuomita, Ihmisten erilaisuus on hyväksyttävää. Viisas on runosi viesti.
On tärkeää kunnioittaa toisen vakaumusta.
Sivut