Näin kaukaa kimmeltävän tähden,
maassa ihanuuden, päivän sinisiipi lentää, kiinnostuin lähdin etsimään lisää.
Kultakutri tuli satujen maasta kertomaan
elämä on ihme kun sen oikein ymmärtää, jatkoin matkaani eteenpäin.
Suuri korvainen peikko nauratti, sanoi etsi huumoria
sitä on sydämissä iloisissa.
Lähdin paratiisimaahan löysin leijonan, sanoi ole voima ihmisten, annan sitä sinulle.
Jatkoi matkaani, mitä etsin löysin suuren metsän luolan,
siellä asusti mesikämmen, sanoi sinä olet lämmin kerro se ihmisille saat takaisin ihanuutesi.
Syvemmällä metsän uumenissa asui suuri joukko henkioppaita, he opastivat minua elämään oikeasti
maailmassa ja auttamaan heitä , ketkä apua tarvitsevat
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno tarina tässä.
Sivut