Miksi hän, nuori ihminen
halusi pois suven kauniin aikaan
Hän lupaus suuri, ymmärrys ei kulje näin.
Kosketus sydämen niin arka,
auttaa ei voinut kukaan
hän tahtoi näin.
Rakastaa ei koskaan voi liikaa
hänen hyvyytensä jäi, jätti itkemään
Surua suurta niin raskas on kantaa,
poikanen niin paljon kaipausta
jätit jokaiseen lähimmäiseen
Olla ei voi julmenpaa kuin
kuulla oma lapsi on mennyt rajan taa.
Hänen sydämensä on nyt poissa, emme voi kuin surra, hänen läheisyytensä menetystä
Häntä kaipaamaan niin moni jäi,
nuorukainen, heidän itkunsa sinua saattelee
Takaisin et tule, vain unessa lohdutat heitä, rakkaitasi, ystäviäsi.
He kaipaavat lohduttomasti,
miksi, et pyytänyt apua itsellesi,
ei itkeä voi enenpää
Enkeli sinua nyt lohduttaa,
on toivo suuri tää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettaa todella syvältä
Niin suruisaa. Nuoren ihmisen äkillinen poismeno pysäyttää aina.
auch..! todella surullinen.. :( ei voi sanoa muutakun tsemppiä.. <33
Sivut