Kun tulee uusi päivä,
rakkaus nousee
sydämessä.
Katsoo ihaillen sitä,
minkä on löytänyt
itsestään,
luovuttaen sitä samaa
iloa ympärillä oleviin
ihmisiin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kun tulee uusi päivä,
rakkaus nousee
sydämessä.
Katsoo ihaillen sitä,
minkä on löytänyt
itsestään,
luovuttaen sitä samaa
iloa ympärillä oleviin
ihmisiin
Kommentit
Voisikin katsoa itseään ihaillen jonain päivänä.
Aa, niin aivan ihana ja samalla täydellinen runosesi heijastuu minunkin elämääni.
Onnea tälle päivälle ihanalle, syntymäpäivänäsi!
Sekä samalla ihanaa syksyn ruskautta, odotusta
Sivut