Seurasin sydämen ääntä
annoin tunteelle vallan,
katsoa syvälle
sieluusi.
Uskoin siihen, mitä näin
petyin,
en tiennyt
niiden olevan
vain
unelmia.
Tähdet taivaalla ovat
enkeleitä,
jotka pudottavat
lohdutuksen
lunta päälleni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi