Niin usein
katsoin
ruusuja pihalla
tiesin niiden
kukoistavan
vain hetken
kesän ajan
En saanut
sitä mielestäni
tämä on minun
en vain jaksanut
sitä hoitaa
Kaunis ruusu sanoi
vielä on aikaa
sinun tulla luokseni
puhalla terälehtiini
silloin tiedän
rakastat niin paljon
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkää ja haikeaakin, hyvä runo
Runosi puhuttelee
"vielä on aikaa..."kunpa aina muistaisimme!!!
kaunis herkkä runo!
Runosanojesi herkkyys koskettaa, saa kylmät väreet kauneudellaan.
rakastan ruusuja
ylikaiken
ja runosi
ihana
Sivut