Miten paljon hyväilyjä
kaipaankaan,
suljen tunteeni
syvyyksiin, kaipaan elämää,
tässä ja nyt.
Elämä, minun elämä on
nyt, tässä ruumiissa, tässä
vartalossa, minä olen olemassa,
ei ole muuta, elän nyt, en huomenna
vain tänään.
Tunnen itseni, illalla olen väsynyt,
silmät painuu kiinni,
voimakkaasti tunnen itseni tässä
tunteessa, ei ole muuta, elän tässä.
Aamulla herään, etsin omani
jokaisesta päivästä erikseen,
sillä se on hävinnyt aina on löydettävä
itsensä , ei ole kuin minä
mitään toista ei ole olemassa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
..tietoisuuden polttopiste hakee valostaan itsensä...
tää on todella hyvä... kertoo todella paljon....
Sivut