Olin vene, johon tulit matkalle hetkeksi.
Pidit matkustamisesta kanssani ja siitä,
että oli välillä suuria myrskyjä.
Ajelehdimme vailla päämäärää
ja tulevaisuutta.
rantaa emme saavuttaneet.
Tuli toinen parempi vene sinulle,
näit sen hyvänä ja kiiltävänä.
Tunsit , että oli hypättävä kyydistäni,
sillä vene oli kulunut ja haalistunut,
et enää uskaltanut jatkaa siinä matkaa.
Jätit veneen ajelehtimaan, et välittänyt
minne se menisi ilman sinua.
et katsonut, selviääkö se määränpäähän.
Tunnet itsesi hyväksi uudessa veneessäsi,
se antaa sinulle huomiota niin, että toisetkin sen näkevät, kuinka uljaasti matkustat.
Mutta, on tyyni meri, joka ei vie sinua eteenpäin,
ajelehdit paikallasi.
Tietämättä sitä, että määränpää ei näy, on liian rauhaisaa.
Selite:
Vain elämässä joskus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi