Surun sieluni soi yhä
kaunista sävelmää,
kaipaus sydämen vielä
rinnassa on.
On hetki koittanut palavan sydämen
ei ole muutosta siihen tunteeseen
Kuulen kellon niin kaukana soivan,
olen luonasi kun vain tahdot niin.
Enkelit kuulee tämän rakkauden
sävelen, olen valmis luoksesi sun
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista, haikeaa kaipausta, rakkauden säveltä joka tunteen lailla
luokse vie. Kiitos*
Kaunis, haikea runo. Ihana kun voi olla toisen luona, kaunis loppu.
Kaihoisa ja koskettava runo. Vie sanattomaksi.
Sivut