Istut kuistillasi hiljaa
tuntien hyvän olon itsessäsi
kaikki on tässä
sanot sen hiljaa hymyillen
Huulesi liikkuvat
mutta sanat tuntuvat olevan
vain sinun sydämesi kauniin
Niin hiljaa laulat sydämesi äänellä
rakkauden kauneimmat sävelet
ne luovat tasapainon elämään
mikä koskettaa todella paljon sinua
Enkelit lentävät lähellesi he kuiskaavat
älä pelkää kun rakastat niin paljon
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, rauhaisa runo. Viimeinen säe on mahtava!
Hyrisyttävää hyvää oloa sain tästä.
Harmoonisen kaunis
sävel, pidän paljon
kaunis ja lempeäsanainen runo, tykkään :)
tämä meni suoraan
sydämeni tunneaarteistoon
niin kaunis on tämä runosi
alusta loppuun...
Sivut