Joulun laitan sydämeeni.
valkoisesta lumesta,
koriste tontuista, pienistä
enkeleistä.
Kynttilät laitan palamaan,
vihreät, siniset, kullanväriset.
luonnosta kuusen, menninkäisen,
joulukeijut säihkyy ympärillä.
Pyydän oikeaa rakkautta,
enkeleitä jakamaan murheellisille,
lapsille rakkautta, energiaa,
lämpöä ihmisten.
Rakas enkeli, anna kaikille
hyvä sydän tänä jouluna,
oikeasti.
Suuri rakkaus päälle maan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runossasi on välittämistä ja rakkautta toisia kohtaan<3
Runossasi on joulun taika. *~
Aitoa välittämistä ja läheisyyttä ihmisten välille toivon myös minä.
Sivut