Siellä kaukana revontuulten maassa,
tanssivat lumihiutaleet kilpaa,
luoden rakkauden säteitä ympärille.
Kauneus hämyn illan hiljaisen
antaa rukouksen kultaisen,
käden käteen tarttuu rakkaimman.
Pimeys suojan suo,
tallentaen heidät kaksi yhteen,
värittäen yön siniseen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkauden sinisiä hetkiä revontuulten ja lumisateen maassa.
ihanan kaunis väriltään, tunnelmasikin on tarttuva, upeaa tekstiä jälleen sinulta
Sinisiä hetkiä, rakkauden lämpöä lumisateessa. Kaunista.
minä halkean
rakastan sinistä
niin tosi kaunis
runo
kiitos
Kaunis.
Tunnelmallista!
Sivut