Hän katsoo silmin suruisin,
katseessa on hieman enemmän
kuin hän antaa ymmärtää.
Hän on tuntenut elämänsä hyväksi,
kodin lämpöisen matkan päässä,
minne ajatukset vie lapsuuden maisemiin.
Hänen sydämensä on ystävällisyyttä,
lempeyttä ystäville, työ on hyvä hänelle.
Katse, ajatuksensa kauas lappiin vie,
siellä on hyvä revontuulten maassa levätä,
tuntea elämänsä oikeus tähän maahan.
Vuosien vieriessä eteenpäin vain
hän tuntee tämän kaiken itsessään ,
luovuta sitä ei pois, on vain hänen maailmansa
täynnä syvää elämää kaipausta rakkauden
maahan palaamista kotiin juurilleen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis ja kaihoisa, juurilleen on ihmisessä syvään rakennettu kaipuu.
Sivut