Tulen kotiin väsyneenä
kun olisi suuri ihana
joku joka pitäisi kiinni
kun en olisi turvasatama
kaipaan sinua
en löydä ahdistaa
tule jo
eksyn kaapille
juon viinin
se lämmittää
mikset sinä tee niin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
koskettava kuvaus
siitä tunteesta kun
haluaa "heittää hanskat naulaan"
ja kaipuusta rakastaan kohtaan
Jo otsikko antaa upeat raamit
runollesi, josta pidän kovin.
koskettava kuvaus
siitä tunteesta kun
haluaa "heittää hanskat naulaan"
ja kaipuusta rakastaan kohtaan
Jo otsikko antaa upeat raamit
runollesi, josta pidän kovin.
Sivut