Katsoin silmiisi iloisiin
niin paljon olit kokenut matkallasi täällä
Kuluneet sanat tuntuivat turhilta kovien koettelemusten tiellä
Näin sydämesi tuskaisen iloisen naurusi alta
kyyneleet olivat sydämessä tunne josta niin
tahdoit pois
Ei autttanut syli ystävän
surusi suuri vain painoi sieluasi kestävää
vain enkelin lohdutus oli tiesi päässä
Sitä odottaen jaksat päiväsi taivaltaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi