Sielun syövereissä
on paljon tuskaa
sitä yritän selvittää
miksi se on sinne jäänyt
surua itken
sitä ei saa tehdä
joulun tuloa haen
en sitä löydä
on vain olemassa
suuri taika
joulun enkelin taika
hän löytää sydämeni
puhtaaksi, aurinkoiseksi
valo loistaa
kilometrien päähän
ihmiset tulevat sitä
katsomaan
jokainen tuo lahjan
suuren tai pienen
he vieraat
saa myös lahjan
se annetaan
hellyydellä hänelle
kaikkein rakkaimmille
ja joulun enkelit
siunaavat meitä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lämmin joulunsanoma tässä
~ Todella kaunis Joulusi sanoma tässä runossa ~
Sellaisia joulun enkelit ovat.
Lohtua tuova runo. <3
Lämmin joulunsanoma tässä
~ Todella kaunis Joulusi sanoma tässä runossa ~
Sellaisia joulun enkelit ovat.
Lohtua tuova runo. <3
Sivut