Tunsin sydämen nousevan
ylös rinnastani sinun toivovan
tapaamista, ystäväni.
Väsynyt mieleni sai uuden kipinän
häneltä vieraalta, tuntuu hän suuri
mestari on.
Luona niin tavallisten asioiden,
voin joskus vapautua kaikesta
tästä.
Sydämen vapautta rakastaa
maailma, voin auttaa sitä,
olemalla enkeli tämän päivän
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä me voimme olla toisillemme enkeleitä täällä. ^^
Kyllä me toisiamme tarvitsemme
Sivut