Ajatus siitä, mitä maailma on,
syvyyksistä hakemista.
Onnen etsijä on kultaansa
vailla,
rukoilevalle tulee pyhyys.
Anna, kaikki se, mikä on hyvää,
etsijälle.
Yön rukous antaa voimaa,
enkeli auttaa,
kun,
voimat ei riitä.
Tulevaisuus katsoo minuutta
silmiin,
ystäväsi on, vain,
sinä itse.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suurta ajatusta riveilläsi.
Jos ei voi luottaa itseensä, voiko luottaa keneenkään muuhunkaan...
Syvällisiä ajatuksia on tässä runossasi. Pidin.
Lohtua tuova, viisas runo.
kaunis ja herkkä ajatus, tärkein on juuri tässä, sanomanasi
Viisaita ajatuksia ja niin tosia!Rukous auttaa,kun lähestyy Voiman Antajaa vilpittömin mielin ja sydämin!Hienoa ja syvällistä tekstisi..
Sivut