Katsoit laineita merien aallon
tunsit itsesi siinä ajelehtivan yhä kauemmaksi
siitä mitä olit uskonut omaksesi, oli vain harhaa
Sait huomata ei se ollutkaan niin vaan
toisenlainen elämä kutsui sinua luokseen
kuinka saatoinkaan erehtyä
Katsoin sisimpääni, näin se oli ymmärretty niin väärin
sulin yhteen maailman energiaan
se ymmärsi, lohdutti
Sain itselleni armon ja kauneuden
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ymmrrystä huokuva, kaunis pohdiskeleva runo. Meri sopii hyvin noihin tuntoihin....
tämä antaa paljon
tämä runosi
tavallaan ohjeita ja ymmärrystä
elämän varrelle
todella liikutuin
ja enemmänkin haluaisin sanoa...
Sivut