sydänyön syke tihenee
mieleni levoton uneksuu
punaisten kirjainten hehku
silmiini piirtää sanat nuo
tähänkö tulen
viereesi olemaan
niinkuin ennenkin
jossakin joskus
voisitpa astua uneni lävitse
rakkahin luokseni mun
tähänkö tulen
viereesi olemaan
niinkuin ennenkin
jossakin joskus
hellyyden pehmoinen pilvi
hulmahtaa peitoksi ylleni
kun unessa vielä viivyn
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
haave fantasian sulokas unelma,
hän pivilinnassa asuu nyt,
unessa omansa rinnalle laskeutuu,
tunnelma kuin untuvahöyhenen havahtelu,
Sivut