Sydänyön laulu

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
208
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 3.11.2024 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
    Värikästä syksyä!
Suosittelen:
 
sydänyön syke tihenee
     mieleni levoton uneksuu
punaisten kirjainten hehku
      silmiini piirtää sanat nuo

        tähänkö tulen
             viereesi olemaan

niinkuin ennenkin
     jossakin joskus
        voisitpa astua uneni lävitse
   rakkahin luokseni mun

          tähänkö tulen
	     viereesi olemaan

  niinkuin ennenkin
	jossakin joskus
      hellyyden pehmoinen pilvi
  hulmahtaa peitoksi ylleni

kun unessa vielä viivyn
 
 
oletus

Kommentit

Kaunista,pidän.
Tämä runo koskettaa todella syvältä.
Kaunista kerrontaa
sognare laulua aikuisen rakkaudessa,
haave fantasian sulokas unelma,
hän pivilinnassa asuu nyt,
unessa omansa rinnalle laskeutuu,

tunnelma kuin untuvahöyhenen havahtelu,
 
Herkkä, kaunis runo.
Huikea uni ja tunne runossasi...
Oi miten kaunis!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut