touhutiina
pehmokarvaessuineen
pulleana istahtaa
orvokin
tummasilmälle
herkutellen
pörräilee
mesijuomaa
hörppäilee
siivet huristen
lentää
masu pinkeänä
oksan haaraan
tuutimaan.
Selite:
Lentelevät jo, kimalaiset ihanat!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
johdattelee
kukkien kultaiset kaverukset
Sivut