t *
u *
u *
l *
e *
e *
* hiusteni latvat *
* kuin * * *
* helisevät helmet * *
* hangella hohtelee *
* * * * * * * *
* hiusteni latvat *
* kuin * * *
* oksien kuura * *
* hopeisena kiiltelee
* * * * *
* hiusteni latvat *
* kuin * *
* täysikuu * *
* nauraen juttelee
* * * *
* hiusteni latvat
* kuin * *
* talvinen viima
* poskeasi suutelee * *
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pirteä, mukava runo
hieno muoto ja oivalllus
Tähään kävis samppoomaenokseta.
muistan myös sanonnan... naisen hiukset tuuleen, miehen hiukset tuleen.
pidin todella paljon
Sivut