vaistomaisen
omanlainen
nauravaisen
ilonainen
aikamoisen
rakastavainen
ymmärtäväisen
selväpäinen
ihanaisen
kokonainen
pajunainen
runonainen
olen nainen!
Selite:
Onneksi olkoon Naiset!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
miten joskus ei arvosta itseään naisena. Me ollaan hyviä, ihan totta!
Mukava, pirteä runo.
otsikon vain on liiankin alamainen...
lukija tuntee olevansa Väinämöinen ja nainen Ainokainen...
Pidän tästä!
Joku kuuluisuus noin jossakin lausunut ;) Marlen onni on ihanat miehet ja täällä
runosivulla kaikki ystävät. Hymyilee aurinkoisesti!
....•´¨*•.¸¸.* K I I T O S¸.•*¨`•*
.....•´¨*•.¸*. *Kirkkaita «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* kevätpäiviä! *.¸¸.•
....•´¨*•.¸¸.*terv. Marle ¸.•*¨`•*
Sivut