Ystävyys
kahden sydämen solmu
kiedottu hellästi
rusetti jonka poimut
silkkisen pehmoiset
avoin ja rakastava ystävyys
mielen vapauden kokonaisuus
Selite:
Hyvää Ystävänpäivää ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut