Makuuhuoneen ovella
naurahdin ja huokaisin
mielihyvästä
kun katsoin tyynyäsi -
olit siirtänyt sen illalla
tyynyni viereen
ihan kiinni
hellästi pöyhäisin
painuman tyynystäsi
ja laitoin sen
omalle paikallesi
miettien, ettei se väli
ollut suuri -
onneksi.
Selite:
Aamupuuhien aikaan ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Heipä, heipä hei.
Ihanasti tuttua juttua.
Sivut