Lähekkäin

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
208
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 3.11.2024 18:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
    Värikästä syksyä!
Suosittelen:
 

Makuuhuoneen ovella

     naurahdin ja huokaisin

         mielihyvästä

 kun katsoin tyynyäsi -

 

olit siirtänyt sen illalla
tyynyni viereen  
 ihan kiinni

 

hellästi pöyhäisin

painuman tyynystäsi

        ja laitoin sen

   omalle paikallesi

 

miettien, ettei se väli

    ollut suuri -

              onneksi.

 

Selite: 
Aamupuuhien aikaan ;)
oletus

Kommentit

Pienet tavat, eleet voivat tuoda mieltälämmittävää iloa.
Pieniä iloja elossa tarvitaan, mukava runo
Mukava, lämpöinen runo.
Tässä iässä alkaa olla jo jonkin verran väliä, mutta silläkös väiä. Eipä eipä ei kunhan toisistamme välitämme.

Heipä, heipä hei.
aivan huikea runo! niin pidän tästä.
Ihanuutta.
Ihanasti tuttua juttua. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut