Runopolkua kuljen
ja satoa poimin,
ne sydämeeni talletan,
niin paljon on kauniita
rakkausrunoja,
hehkuvaa tunnetta tulvillaan,
iloa, valoa, taivaan sineä,
kauniit sanat ylistää,
on runoja joiden kyyneleet
virtaa syvälle sydämeen,
on monta upeaa persoonaa,
teidät ystävikseni sain,
tunnen lämmön ihanan,
kun uusi sato koskettaa
herkkää sieluain,
nauraen, itkien niitä luen,
syvästi rakastaen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runon lämminhenkisyys on vaikuttavaa näin talven keskellä ja sen voiman kyllä kesälläkin tuntee.
Sivut