Holvin hyllyillä hymyilevät hyödykkeet aurinkoisen ajattelun aarrearkku hellän hilpeyden hupsu hinkalo iloisen ilmeikäs Iilasi kaihoisan kaipuun kuohuva kulho leikkisän luovuuden lorulaatikko pirteän pelleilyn pikantti purnukka romanttisen rakkauden rustiikkiruukku silkkisen suloinen sydänsammio timanttisen taidokas tunnelmatoosa. Jokaiselle jakaisin joustavasti jotakin!
Selite:
Komeron siivouksesta inspis ;)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mainio, mukava runo
Hienoa, hyväntuulisen taidokasta sanaleikkiä. :)
Hyvänmielen runo
Näppärästi sanailtu.
Kyllä tuollaisessa holvissa mieluusti vierailisi ja täyttäisi kaipuun kuohuvan kolon..vai kulhoko se oli..mutta kuitenkin.
Oli kyllä niin sinunlaisesi tämä tunnelma toosa.
Hienoa.
Hyvin tässä kierrättää kupposissa.
Sivut