Unissani usein
etsii käsi
kevyesti kulkee
ihon pintaa
- alan leuasta
löydän posken taas
pehmeätä viivaa pitkin
menen luo silmän suljetun
otsan naururyppy
tulee vastaan
hiukset peittää sen
keskellä on nenän kaari
ylähuuli pehmeä
parinansa toinen uhkea
jälleen leuka pyöreä
kasvojesi puolikkaan
liitän toiseen
kauniiseen
tutut kasvot
rakkaimman.
Selite:
Elämä on...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut