sanojen
siivet lepattelee
ilosta ilmavat
rakkaudesta raskaat
lentävät sinne
missä on hän
laskeutuvat
syvälle sukeltaen
sielusta
sieluun
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihana tunnelma
Sivut