muutama uninen pisto
saa venymään
harakanvarpaiksi
kahvipuute haastaa
lanka solmuilee
harppoo neula
kahvimuki vieressä
ahh loihtii kuvioita
maukas ommel
polveilee linnunlauluksi
pellavainen lanka titityy * * *
kirjailee pistoja lisää
aamuun ompelen
kunnes on aika
vaihtaa lanka
Selite:
Uuden vuoden odotusta ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ompeleiksi asti!
Aamuhetki ompelusten parissa ei kuulosta hassummalta, runossasi polveilee mukavasti ja luohtii
pieniä mielikuvia ja kuv-tuokioita?
herkkyys ja uudistuksen tuoma elämän halu.
Salaperäisyyttä mukavasti mausteena.
Tykkään
Sivut