Huuhdon sydämeni hiljaiset äänet
tyhjyyden suolaisilla pisaroilla
jotka sielustani valuvat ulos
yön pimeimpinä hetkinä.
Elämänpuuni haurailla oksilla
visertää tuttu lintuparvi laulujaan,
mutta yksikään niistä ei laula kanssani
samaa kaipuun sävelmää
mistä sydämeni yksinäiset sanat
teille juuri kertovat.
Hiljentyvän taivaan sinisessä sinessä
liidän ajatusteni erämailla
etsien sitä sydämeni sielunystävää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Haikea, kaipaava, herkkä runo
Haikea ja kaunis runo :) Pidin.
Joskus saattaa
olla ehkä
valinnankin vaikeus'
Runosi olet vahvoilla tunnoilla
kertonut..
Etsii ja etsii...soisi löytävänsä..
pidin paljon
Hyvin koskettava kaunis runo.
Kun liitää silmin avoimin ja kun on herkkyys nähdä ja tuntea sydämellään, että joku/jotkut aidosti välittää "outolinnustakin" ei ole niin alakuloinen. Iloa ja Onnea kevät-talveen ! ; )
Herkkää ja haurasta toivetta täysi runosi
Ihminen on pohjimmiltaan aina yksin, syntyy ja kuolee omana itsenään. Siksi varmaankin joskus se outo yksinäisyydentunne valtaa sydämen. Haikeutta, kaipuuta kokea sydänten yhteyttä, ystävyyttä...on tässä hyvin kauniissa, ihanassa runossaasi. Etsivä löytää....
Sivut