Hauras vanhus
vanhainkodin aulan
hämärimmässä nurkkauksessa
nojatuolin syliin vajonneena
ja nostaa päätänsä sieltä
kuin utelias aamuaurinko.
Vierailija astuu sisään.
Silmät seuraavat tulijaa:
Outo - ei ole aiemmin näkynyt.
Mihin oveen se koputtaa?
Ei sisään kutsuta,
vaikka kuinka koputat.
Kyllä se siellä huoneessa on,
mutta jo unessa.
Ei enää koskaan
unestaan herää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut