Onko kuoleman nimi Pimeys?
Toivon, että se on Valo.
Ei kuolema ole elämän vastakohta,
vaan elämän jatke, ikuinen.
Itku on puhdistautumista
kun suremme mennyttä.
Puhdistautumisen jälkeen
muistamme:
hän eli elämän.
Kukaan meistä ei lähde lopullisesti.
Jotain lähteneestä jää aina tänne,
näkyvää
tai näkymätöntä.
Ne jäljet ovat eletyn elämän.
Se on täytetty.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihminen elää niin kauan kun hänet muistetaan, näin sanotaan
- valon kertovat nähneensä rajalta palanneet -
itse haluaisin uskoa sielun, energiamme, kuolemattomuuteen
Sivut