(Chopinille)
Samppanjan nauru välkehtii.
Sanat kimaltelevat pikareissa. Sanat,
kimpoilevia säteitä rupattelussa;
kirkkaimmat rakkauden singahdukset.
Soihdut lepattavat - ujostelemattomat,
niin riisuttu valo, jota kohti räpistelee
noiduttu yökkönen ikkunaruudussa:
Siipien apea rubato.
Villapaidan hiipuva hehku. Pukeutuminen.
Kuiskitut salat sammuvat tuuleen,
klaveerintummaan sadetuuleen.
Lintujen korkeudella,
viserryksessä elosalamoita.
Yö on äänien valoja.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut