(Leoš Janáčekin samannimisen pianosarjan innoittamana)
umpeen kasvaneella polulla
kuljen
ei vastaantulijaa
polku päättyy siihen
mistä alkaa
minun askelteni alta
tallattu ruoho nousee uudelleen
joku tulee minun jäljissäni
ainutkertaisessa ajassa
astuu tietämättään
samoja askelsijoja
umpeen kasvaneella polulla
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut