Täältä katsoen
rasvatyyni järvenlahti.
Puoliyö lähestyy.
Hämärtyvä ranta valoisampi
kuin metsä.
Siinä rantakivellä istuen
näkisi vielä lukea.
Molskahtaa.
Missä?
Oliko se kala?
Tiira on hereillä.
Jossain siellä
minun lapsuuteni,
täältä katsoen.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
herkkä omalla tavallaan haikeasti koskettava runo, hienosti kuvailtuna, puoliyön hetki
Sivut