Takataskussa

Runoilija LAVJUUEVERYBODY

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012
Viimeksi paikalla: 27.12.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki runoni syntyvät [hetken] mielijohteesta.



Olen laskenut tämän tarkkaan.

Se on tasan kolme kolmosolutta,
mieluiten Olvia,

kun alkaa kaivata rakkautta.


HOXHOXHOX!!! 

tietääkö joku, voiko poistettuja runoja
saada enää takaisin?
 
Lähetin sinulle ajatuksen.

Kaksi mukillista kahvia odottaa pöydällä,
oman aamukahvini muistan juoda,
taas kylmänä
joskus illalla, kello kuusi.

Mutta maistuisiko sinullekin kylmä kahvi?

Minulla on takataskussa hyviä vitsejä,


tahdotko kuulla?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runostasi puuttuu enää maito. :P
Hieno on runosi.
 
Kepeää ja ajatuksen täyteistä, pidän! :)
 

Käyttäjän kaikki runot