Hauet tykkää mansikoista

Runoilija LAVJUUEVERYBODY

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012
Viimeksi paikalla: 27.12.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki runoni syntyvät [hetken] mielijohteesta.



Olen laskenut tämän tarkkaan.

Se on tasan kolme kolmosolutta,
mieluiten Olvia,

kun alkaa kaivata rakkautta.


HOXHOXHOX!!! 

tietääkö joku, voiko poistettuja runoja
saada enää takaisin?
 
Halusin tehdä sinuun
vaikutuksen.

Mietin
minkä salaisuuden kertoisin.

Hauet tykkää mansikoista.




Jostain syystä

    et jäänyt mun haaviin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau.
Erittäin hyvin todettu, elämässä on paljon hyviä kielikuvia <3 
ei ne hauet ihan noin helppoja ole
 

Käyttäjän kaikki runot