Menetetyt sanat

Runoilija LAVJUUEVERYBODY

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012
Viimeksi paikalla: 27.12.2022 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki runoni syntyvät [hetken] mielijohteesta.



Olen laskenut tämän tarkkaan.

Se on tasan kolme kolmosolutta,
mieluiten Olvia,

kun alkaa kaivata rakkautta.


HOXHOXHOX!!! 

tietääkö joku, voiko poistettuja runoja
saada enää takaisin?
 
Kauan sitten lausutut sanat,
jo menneeseen kadonneet.

Muistanko enää edes sitä
ääneen sanomatonta
ajatusta

sinusta minusta
meistä

siitä kolmannesta,

oliko sekään totta?

Poltetaan vielä yksi tupakka?

Tee minulle mitä haluat.
Asettele vuoteeseen haluaamaasi asentoon,
olen sinun kokonaan.

Tee mitä  h a l u a t .
   
Pimeä
v
a
l
u
u
huoneeseen.

Minne sinä haluat tulla?

Ikävuosia 25 ja risat,
rinnat vielä terhakkaat
ja huoneessa soi pelkkä Abba.

Silloin
ennen.

Onko tämäkään elämä totta?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki on totta, meidän täytyy uskoa parempaan tulevaisuuteen <3 
ennen oli kaikki toisin, mutta silti eletään ja rakstetaan, ilma abbaakin
 
 

Käyttäjän kaikki runot