Eksyä elämään on päämäärä
Kuinka siihen päästä,
kun vanhat mallit hallitsevat tajuntaa
Kuinka irottautua kaikesta vanhasta
Kuinka suudella tuulta
Kaikki on kiinni tahdosta
Siitä ettei halua toistaa itseään
Siitä että uskaltaa olla ajan hermolla
Tulva on tajunnassamme
Sen aistiminen on tärkeää
Vain silloin voi ihminen muuttua
Kaaos antaa sen minkä kanssa tajuntamme tahtoo resonoida
Mille me haluamme herkistyä
Rappiolle vai soljuvuudelle
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit