Niin käy pitkäksi rakkaus
Niin käy pitkäksi elämä,
kun psyyke ei ole vireessä
Raskas tunne valtaa mielen
Se vie herkkyyden kielen,
kun perinne arvokkuutta arvostaa
Olisi hellitettävä
Olisi oltava itselleen armollinen,
jotta arvo ei olisi liian kova
Mitä kevyemmin pystyy ottamaan elämän vastaan sitä paremmassa vireessä psyyke on
On käännettävä pahuus rakkaudeksi ennen kuin se on mahdollista
On siis taisteltava,
jotta rakkaudella olisi syy ilmenemiseen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit