Henkinen työ kaitsee lampaat kotiin
Rakkaudeton yö synnyttää painajaisia
Työttömyys tuhoaa elämän
ellei itsensä kanssa töitä tee
On rakastettava yötä
Siis pimeyttä,
jotta voi pahimman päivän kohdata voittajana
On nautittava epämääräisyydestä
Siitä että kaikki ei ole selvää
On nähtävä olennaisuuden sydämeen rakkaudellisesti
Tämän hetken kantaa kotiin valo,
kun se pimeyden kohtaa
Antaa ymmärtää niin paljon,
että tarpeet tyydyttyvät
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit