Enemmän tunnetta

Runoilija seba

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.9.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2023 16:07

Asuinpaikka: Seinäjoki
Syntymäpäivä:
7.7.1980
Facebook:


Unen kaiku runokokoelmaa myytävänä adlibris.com ja mediapinta.fi sivustoilla
Viisi lähestymistapaa runokokoelmaa myytävänä Adlibris.com ja mediapinta.fi sivustoilla
Olevainen mietelause kokoelmaa myytävänä adlibris.com ja mediapinta.fi sivustoilla

Lohdutus runokokoelmaa myytävänä adlibris.com ja www.mediapinta.fi sivustoilla
Riippuvuuden voittaminen runokokoelmaa myytävänä www.mediapinta.fi ja adlibris.com sivustoilla.



OLEN LOKAKUUN RUNOILIJA 2013 KIITOS KAIKILLE ÄÄNESTÄNEILLE Jos arvostelet runojani niin voit olla varma, että minä arvostelen myös sinun runojasi.  
Suosittelen:
 
Vähemmän järkeä
Enemmän tunnetta,
kun katson turtunutta sydäntäni
 
Halajan yksinkertaisuutta
Tunne ei yleensä ole monimutkainen,
jos se ei ole ambivalentti tai ristiriitainen
 
Rakastan tietoisuutta
Se herää ymmärtäessämme tunteemme
Viisautemme syntyy niissä hetkissä, 
kun valo muuttaa näkemyksen varmaksi
 
Ei ihminen voi olla väärässä paikassa,
jos tunne on rehellisesti kohdattu
Rehellisyys on vaikeaa
Ihminen saattaa sen vuoksi paeta sitä hetkeä kun kaikki on selkeää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehellisyys on paras vaihtoehto, vaikka tekee kipeää <3 
Ihanan viisas runo 😊
kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot