ei se ole kuin silkkikukka,
et sinä siitä mettä saa.
Lennä höppänä toiseen kukkaan.
Miten voi tuo mehiläinen liilaa Krookusta
aidoksi luulla, vai olinko minä jättänyt
sokerisen kosketukseni silkkikukkaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi