Tiedän olevani tuhma tyttö
mutta en paskaakaan välitä
siitä, kun yö tulee, olen kiltti
tyttö ja aamulla en muista
mitään, kohta minä kaivan
verta nenästäni, ellen vaikene,
nimittäin minä itseäni lyön,
kun muuta teen mitä pitäisi.
kaikki haut ja soittamiset tekemättä,
no, haut teen, soittamiset jää, ei ole
helppo itseänsä myydä puhelimessa,
vaikka olisi kuinka miellyttävä
puhelinääni, kun fiilis puuttuu,
niin se puuttuu,
kyllä minä sulle vielä fiilikset
näytän, tämän kuulen huomenna
valmentajalta uravalmennus
kurssilla, mikäli en saa mitään
aikaiseksi, seksi, seksi, no,
niin haut päälle, kaipa sieltä
edes työhön tutustumispaikka
löytyy, mietin vielä alanko
hortonoomiksi vai metronoomiksi.
Selite:
vai kauppaan myyjäksi,
mutta missä on itä, missä länsi.
ja tämä ei ole runo, pelkkä purkaus,
vähän helpotti, teen ne työpaikkka
haut, miksi en voi päästä eläkkeelle.
tekemään käsitöitä, tulisin vähällä
toimeen, muutama kerta sitä ja...
sen mukaan mitä kunto kestää.
<br />
Kyllä minusta myyjä tulee, menen UFFille myyjän työhön tututtumaan, jospa se olisi alku uudelle uralle :) Täytyy hommata musat housut ja musta pusero ja mukavat hyvät kengät.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hiukkako vain kiukuttaa, siltä vaikuttaa
Sivut